od telco » 17 úno 2010, 09:47
2 Dvacitka: Zklidni hormon a nevyjadruj se tu o necich mentalnich schopnostech,kdyz jsi zatim sam prilis moc inteligence alespon ve smeru snahy se s kymkoli dohodnout opravdu nepredvedl! Na Mastodontskeho Handlire jsem zapomnel a osobne mi prijde jeho text ve smeru k bojovnikum povazovanym za Zvirata naprosto nemozny - "Vsechna Zvirata (a bojovnici povazovani za Zvirata) na stejne Stanici poskytuji SVYM VLASTNIKUM dalsi +2 k Z,S a O navic."
Kdo je VLASTNIKEM bojovnika povazovaneho za Zvire? Pokud hrac,tak k cemu mi je,ze ma hrac +2 k Z,S a O, kdyz prece bojuje ten bojovnik,ne? Jake DALSICH u bojovnika,povazovaneho za Zvire,ktery normalne hraci naprosto nic nepridava???
Pokud se to nekdo pro tuto Ligu ale rozhodne uznat tak,ze ma ten bojovnik povazovany za Zvire +2 k Z,S a O ,tak si sice potukam na celo,ale prijmu to a nebudu kolem toho psat zbytecne eseje,protoze jakmile by se jednou presne stanovilo,ze ten ten bojovnik pridava sam sobe,tak dle smyslu a typu obou karet opravnene na nej v tu chvili Hora masa v pohybu zahrat jde, i kdyz se tyka PRAVE JEN TECH BONUSU OD MASTODONTSKEHO HANDLIRE a ne souctu jeho hodnot.