Výzva ke hře - prostor k domlouvání zápasů do Ligy

Diskuzní fórum k letošnímu ročníku Pražské ligy v Doomtrooperu

Výzva ke hře - prostor k domlouvání zápasů do Ligy

Příspěvekod herbertwest » 12 říj 2009, 11:52

Mně tento týden středa také nevyhovuje, ale ve čtvrtek bych určitě již od těch 17.00 hodin přišel, pokud na mě někdo z hráčů do Ligy vyjde.
herbertwest

Re: Výzva ke hře - prostor k domlouvání zápasů do Ligy

Příspěvekod kubajz » 12 říj 2009, 12:25

Zdarec , tak koukam ze vsichni dorazite ve ctrvtek od peti, tak ja se tam pokusim kolem ty paty taky bejt:-)
Jinak pres tyden mam cas taky, jen je ted se mnou trochu slozitejsi domluva, pac mi doma nefacha net.-(
A kdyby se nekomu nechtelo do rytire a misto toho skaknout treba na pivo a zahrat u toho nejakou tu hru, tak cislo na me 731077286 - vyhovovala by mi lokalita Dejvic , Letny , nebo centra:-) tak zatim :)-
kubajz

Příspěvekod bigles » 12 říj 2009, 17:33

zdarec, pokud mě někdo nezastřelí nebo něco podobného;)
tak ve čtvrtek taky dorazím, pokud dojde jerry tak si ho zamlouvám na dohrání na naší partičky;)) a jelikož jsem jinak hrál už vlastně se všema tak si případně na hru zamlouvám "nováčka" kubajze, tak se těšte;) už jsem dlouho nevymyslel zase nějaký nový balíček tak se třeste!!! ;)
bigles

Příspěvekod herbertwest » 12 říj 2009, 18:59

to bigles : Když zabojuješ a vylovíš ještě 4 zbývající body, ač to zní až neuvěřitelně, při určité shodě okolností, by to mohlo stačit i na nějaké medailové umístění.
herbertwest

Příspěvekod kach » 13 říj 2009, 08:34

hráč s největší % úspěšností v lize vám pravděpodobně přijde ve čtvrtek nakopat zadky, tak se těšte :)
Old school [:|]
kach

Příspěvekod bigles » 13 říj 2009, 10:29

všeho dočasu;)
bigles

Příspěvekod zack_fosfor » 21 říj 2009, 08:29

Pokud někdo tento čtvrtek nedorazíte, dejte sem prosím vědět...

Další info: Do plánovaného konce ligy, tedy posledního plánovaného srazu (čt 26.11.2009) zbývá 6 týdnů, pokud tedy vezmeme v úvahu, že chodíme hrát každý čtvrtek tak je to 6 srazů (tímto jsou všechny následující čtvrtky (do konce listopadu) označeny za oficiální termíny srazů ligy, jinak se samozřejmě můžete stále domlouvat i mimo, systém je stále stejný). Takto je to plánováno z několika prostých důvodů: jakmile začne prosinec tak se nás přestane scházet tolik a celé dokončení soutěže by bylo značně komplikované. Navíc nám v prosinci vznikne prostor naplno rozjet testování nového/ých formátu/ů na příští ročník ligy a případně si zahrát nějakou tu týmovku. :)

Z toho nám vyplývá že všichni nováčci (jmenovitě Figrin, Jerrychard a Kubajz) kteří mají odehráno shodně 7 her, by měli na každém následujícím srazu ideálně odehrát 2-4 hry do ligy a v klidu tak stihnout odehrát všechny zápasy (toto samozřejmě platí i pro Kacha a Telca, kteří mají odehráno 10 her). Skutečně již není na co čekat!

Pokud však nastane situace (osobně doufám, že nenastane, ale projistotu), že někdo nestihne odehrát všechny zápasy, tak přímo na místě posledního ligového srazu budou neodehrané hry kontumovány následujícím způsobem:
Zvýhodněn bude hráč s vyšším počtem odehraných her. Např.: Franta (odheraných 11 her) měl hrát s Lukášem (15 odehraných her), hra bude kontumována 0:2 pro Lukáše. V případě shodného počtu odehraných her proběhne kontumace remízová tedy 1:1. Tak se snažte ať na to nemusí dojít! Byla by to škoda, protože je to letos velmi vyrovnané!
zack_fosfor

Příspěvekod Figrin » 21 říj 2009, 10:49

Tento čtvrtek mi to asi nevyjde:(
Figrin

Příspěvekod eMH » 21 říj 2009, 12:58

Zítra bych dorazil, ale jen cca 16:30 do 18:15. Takže přijde-li někdo na půl pátou ...
eMH

Příspěvekod kach » 21 říj 2009, 13:38

ja ve ctvrtek nedorazim, ale domluvil jsem se s Kyrysem, ze se sejdeme v Knechtovi tento patek v 15.00, takze jestli se to jeste nekomu hodi, s kym jsem nehral, tak prijdte
Old school [:|]
kach

PředchozíDalší

Zpět na Pražská liga 2009