Výzva ke hře - prostor k domlouvání zápasů do Ligy

Diskuzní fórum k letošnímu ročníku Pražské ligy Doomtrooperu.

Re: Výzva ke hře - prostor k domlouvání zápasů do Ligy

Příspěvekod herbertwest » 09 črc 2010, 18:04

Tak hraje se ještě Liga nebo to už navěky usnulo a herní balíček můžu uložit k ledu ?
herbertwest

Příspěvekod bigles » 12 črc 2010, 16:00

kdyby si chtěl někdo zahrát z těch co se mnou ještě nehráli, tak dejte vědět, využijte okurkové sezony a něco zahrajte nebo se z toho na podzim pos.... ;)
bigles

Příspěvekod roman » 13 črc 2010, 09:34

do konce pristiho tydne dovolenkuji, ale pak bych klido nejakou hru dal.....muzeme zorganizovat i nejakou hraci seslost v podobe grilovacky u me na zhrade, pokud by byl zajem ;) Napiste, kdo byste do toho sli....
roman

Příspěvekod bigles » 15 črc 2010, 17:29

to roma: to je lákavá nabídka, pokud by se nás domluvilo víc;) jen ten čas jestli by se nějaký našel :(
bigles

Příspěvekod Figrin » 16 črc 2010, 14:12

Ciao panové, po dlouhé hrací přestávce jsem zpet:), plati ctvrtky v 18? V srpnu bude DTcamp, tak koukejte vytahnout paty z Prahy a dojet!!! http://dtcamp.naproti.cz/dtcamp2010/index.htm
Figrin

Příspěvekod bigles » 16 črc 2010, 17:42

to figrin: hrozně rád bych se někdy zůčastnil, ale v tom termínu jsem s manželkou na dovolené:(
to padlar: dnes jsem zahrál s další dvě hry s kubajzem, já hrál za luterány a kubajz za rasputince, vyhrál jsem po těžkém boji 2:0 (40:33 a 40:30)
to all: dá se hrát i v okurkové sezoně, viz výše, např. v hospůdce u pivečka jako já s kubajzem, bylo to super, krásné dramatické hry, až jsem byl spocený až na prd.li;) a poprvé v životě jsem vyhrál i díky své chybě;) vem te si z nás příklad a hrajte i v létě;)
to roman: s kubajzem by sme tvoji nabídku rádi přijali, ale asi by to vyhovovalo až tak na první polovinu srpna, ps: bylo by možné případně vzít i manželku? a jak máš staré děti? mohli by hrát s náma? nebo můžu vzít i nějakou deskovku? ale záleží jestli se vůbec sejdem a jestli budem moct a jestli se nezačneš bát takové návštěvy;)
to all: kubajz už má cca přeložených 120 karet z dalších homemade sad (tleskám až mě ruce bolí) už jen pro ten pocit, že by byly nové karty aspoň na kochání ;) byli by zase nějací zájemci na tisk "originálů" ?
to all: nebojte už končím;)
bigles

Příspěvekod padlar » 18 črc 2010, 21:47

Po (krátké) dovolené jsem zpět v Praze. Takže pokud máte někdo zájem si zahrát, ať už do ligy, nebo jen tak pro zábavu, tak se ozvěte. Hodí se mi tento čtvrtek nebo pátek a celý příští týden mimo úterý. Vždy cca od půl šesté. Varianta s hospůdkou také nezní špatně :-)
padlar
Administrátor

Příspěvekod padlar » 18 črc 2010, 21:48

bigles: výsledek jsem na web doplnil. Mnoho ti toho už dohrání nechybí :-)
padlar
Administrátor

Příspěvekod herbertwest » 22 črc 2010, 09:12

Já to vidím nejdříve na nějaký čtvrtek v polovině srpna - buď do té ligy ( pokud se vůbec dohraje ) či jentak...
herbertwest

Příspěvekod roman » 26 črc 2010, 15:15

2 Bigles: moje deti jeste neumeji cist - jedno ma 6 let a druhe ma teprve 10cm :)

Jinak to mam slozitejsi kvuli dojizdeni no, vecer v Praze vetsinou nebyvam. Casto vsak mivam casove okenko mezi cca 5 a 8 v pondeli a ve stredu, protoze tyhle dva dny chodim celkem pravidelne od 8 na jiny karticky :).

Takze Bigles a Padlar, pokud byste si chteli dat fajt ve 2 nbeo ve 3 treba tuto stredu nebo pristi pondeli, jsem pro, staci domluvit misto :) (Za sebe tradicne navrhuji bar Fly v Korunni ulici)
roman

PředchozíDalší

Zpět na Pražská liga 2010