od bigles » 16 črc 2010, 17:42
to figrin: hrozně rád bych se někdy zůčastnil, ale v tom termínu jsem s manželkou na dovolené:(
to padlar: dnes jsem zahrál s další dvě hry s kubajzem, já hrál za luterány a kubajz za rasputince, vyhrál jsem po těžkém boji 2:0 (40:33 a 40:30)
to all: dá se hrát i v okurkové sezoně, viz výše, např. v hospůdce u pivečka jako já s kubajzem, bylo to super, krásné dramatické hry, až jsem byl spocený až na prd.li;) a poprvé v životě jsem vyhrál i díky své chybě;) vem te si z nás příklad a hrajte i v létě;)
to roman: s kubajzem by sme tvoji nabídku rádi přijali, ale asi by to vyhovovalo až tak na první polovinu srpna, ps: bylo by možné případně vzít i manželku? a jak máš staré děti? mohli by hrát s náma? nebo můžu vzít i nějakou deskovku? ale záleží jestli se vůbec sejdem a jestli budem moct a jestli se nezačneš bát takové návštěvy;)
to all: kubajz už má cca přeložených 120 karet z dalších homemade sad (tleskám až mě ruce bolí) už jen pro ten pocit, že by byly nové karty aspoň na kochání ;) byli by zase nějací zájemci na tisk "originálů" ?
to all: nebojte už končím;)