Výzva ke hře - prostor k domlouvání zápasů do Ligy

Diskuzní fórum k letošnímu ročníku Pražské ligy v Doomtrooperu

Re: Výzva ke hře - prostor k domlouvání zápasů do Ligy

Příspěvekod telco » 07 kvě 2009, 11:35

Ja mam jinak rozjete hrani tusim s Padlarem. Pokud by sis nasel pristi tyden cas,nekdy by se to dalo vykutit a dohrat. Je to tusim zatim 1:0 pro tebe;-)
telco

Příspěvekod zack_fosfor » 13 kvě 2009, 06:59

Zítra, tedy ve čtvrtek 14.5.2009 je sraz bv Rytíři... kdo ještě nepotvrdil, nebo nevyvrátil svou účast, ať tak prosím učiní...
zack_fosfor

Příspěvekod padlar » 13 kvě 2009, 07:57

zítra se mnou můžete počítat, do rytíře určitě dorazím.

telco: pokud dorazíš zítra tak to můžeme dohrát, jinak bych to viděl až na příští týden - úterý nebo čtvrtek.
padlar
Administrátor

Příspěvekod telco » 13 kvě 2009, 10:58

Sorac, ve ctvrtek uz jsem potvrdil ucast na ponekud jine session ;-) S Padlarem to vidim na pristi tyden,jinak prijemnou zabavu a at vyhraje ten lepsi!:-)
telco

Příspěvekod herbertwest » 13 kvě 2009, 18:17

Bigles : Nejde zas až tak o počet vítězství jako si pěkně zahrát, což se Ti evidentně daří...
Já v ten čtvrtek asi nedorazím - mám noční:o(. Vzhledem k tomu, že mám odehráno nejvíce zápasů ( Zacku nezapomeň dopsat ten můj poslední výsledek s Kyrysem ), tak mě doufám pro tentokrát omluvíte;o). Později bych rád nejprve odehrál rozehrané zápasy s Padlarem a eMH.
Skutečně by měli pořádně "zamakat" ti, co mají zápasů zatím minimum a že jich je bohužel dost;o).
herbertwest

Příspěvekod eMH » 14 kvě 2009, 06:59

Zdar a sílu všem!
Dnes na 100 pro kolem 18:00 dorazím.
Já a můj administrační balík se těšíme na soupeře.
eMH

Příspěvekod kach » 14 kvě 2009, 11:27

cau vsem, jsem uplne mrtvej, navic mam dnes akci pro 300 zakazniku, kterou celou organizuju. Z ligy me jeste neskrtejte, vsem vam nakonec natrhnu prdel :)
Old school [:|]
kach

Příspěvekod eMH » 15 kvě 2009, 05:24

Chtěl bych poděkovat Zackovi za perfektní kartičky + servis.
Udělal mi velkou radost. Mohli bychom časem zrealizovat printing i dalších sad.:-)
Jinak bych chtěl poopravit můj včerejší výsledek s Biglesem, který skončil 40:25 pro Biglese ( ono totiž 75:5 je jen 15 a ne 25 ) Takže sorry.
Bigles na mě úžesně nasajdoval a mě to fatálně nepřišlo. Krásná ukázka toho jak dokáže být doom záludný, ale alespoň jsem se musel snažit až se mi vařily mozkové buňky.
Pěkně jsem si zahrál ikdyž jsem lost.
Hraní zdar a doom trooperu zvlášť.
eMH

Příspěvekod zack_fosfor » 15 kvě 2009, 08:59

Díky :) Časem bych další tisk viděl docela reálně...

Výsledek jsem upravil a aktuální tabulku má Padlar k dispozici. Měla by se o víkendu objevit na webu.
zack_fosfor

Příspěvekod zack_fosfor » 15 kvě 2009, 10:38

Další info k průběhu ligy:

za 14 dní vychází dle plánu poslední sraz jarní části Ligy. V ideální situaci by tedy v té době měli mít všichni odehráno alespoň polovinu her... (v tabulce na webu, kolonka "Počet her" uvedeno číslo 11). To splňuje s předstihem Bigles (11) v těsném závěsu je pak Herb (8) a eMH (8) tihle hráči zaslouží pochvalu! :) dál už je to však horší: Padlar, Zack (6), Bighead, Lucas, Telco (5), Kyrys (4), Kubas (2) a Kach, Ondras (0)!!!

Nezapomeňte, že přes léto se neodehraje nic a dohánět to na podzim bude sakra problém! Takže aby jste byli dostatečně motivováni: kdo NEBUDE mít k 31.5.2009 odehráno 8 HER bude z Ligy vyloučen! Pro většinu to nebude problém. (Kach a Ondra mají jako letošní "extrabrzdy" limit 6 odehraných her k 31.5.2009, máte na to 2 týdny, tak se koukejte snažit!) Liga běží už 10 týdnů... to bylo dost času.

K domluvě her mimo srazy vzniklo fórum... není snad takový problém sem napsat, tehdy a tehdy mám čas... případně to rovnou někomu adresovat.

Pokud máte někdo jakékoliv připomínky, tak se neváhejte ozvat.

Zack
zack_fosfor

PředchozíDalší

Zpět na Pražská liga 2009