od telco » 28 led 2010, 10:21
Panove,koukam tu na ty vase navrhy a trosku mi jde z toho hlava kolem.Kmenove valky bych urcite zkusil,ale uvedomte si,kolik sad vyslo na podporu kmenu a ze timpadem rozhodne nepujde pouzit stejna pravidla jako pro Korporacky!
* Zaprve ad Homemade - neexistuji lepsi nebo horsi Homemade a jakmile se jednou povoli nebo zakazou,tak vsechny,zadna diskriminace jen proto,ze se nekomu libi nektere karty vic nez druhe - to uz bysme rovnou mohli treba delat format na Bratrstvo,s tim ze zakazem vsechny karty z Inkvizice,protoze jsou moc silne a vubec,jeste se mi nelibi tohle kouzlo...a tohle ze je zakazane je kravina....musi tu byt sakra nejaka stabni kultura,ne hosi? ;-)
P.S. Ne ze bych chtel vykazovat nejakou urazenou pychu ohledne Moravskych Homemade nebo neco podobneho,ale pokud by prosla varianta,ze vyradite JEN ceske Homemade a strcite tem nejake vyselektovane karty z Heresy a podobne (ktere zas ja povazuju osobne za divne a prilis silne),tak letos uprimne asi Ligu vynecham,protoze tohle by me vazne nebavilo hrat.
* Zadruhe - nektere kmeny maji ve Stanici opravdu citelne mene karet nebo mene jakkoli hratelnych nez jine.Byl bych pro omezeni karet na obecne a jeden kmen,ale rozhodne ne s pravidlem 33% !
* Zatreti Ostrovany a Cernou Legii klidne muzem vynechat - kdyz KMENY,tak KMENY a ne nejaci privandrovalci ;-)
* Zactvrte bych chtel jasne dat pravidlo,ze obecne veci,co se normalne vykladaji do Muzstva,se muzou pro tenhle format vykladat do Stanice,at muzeme vyuzit treba Tovarny,Komplexy,Zakopove Linie a podobne. Na Morave mame tohle pravidlo davno zavedene,ale tady pro tyhle ucely to povazuju za nezbytnost ;-)